Päivi

Oma matkani on edennyt uskomattomasti unelmieni ja arvojeni kautta hetkeen, joka mahdollistaa unelmatyöni eräänlaisena puutarhurina, jonka tavoitteena on saada sielut kukoistamaan itsetuntemuksen, ilon ja elämän ymmärtämisen kautta.

Elämän tärkeiden arvojeni kautta olen saapunut risteykseen jossa uskon voivani opastaa ihmisiä stressittömään, kiireettömään, vastustamattomaan ja onnelliseen elämään elämäntaidon valmentajana.

Arvoni ovat:  vapaus – kauneuden luominen – henkisyys –rakkaus 

Vapaus näkyy elämässäni siten, että olen aina ollut yksityisyrittäjä. Ensin sain toimia yhdeksän vuotta kauneudenhoitoalalla ja värikonsulttina omassa kauneushoitola Fioressa. Seuraavat 19 vuotta menivätkin vauhdilla elämän ruuhkavuosissa kauniiden lastenvaatteiden parissa lastenpuoti Nelly -nallessa.

Kauneus, joka on tärkeä toinen arvoni, on ohjannut polkuni ulkoisen kauneuden lisäksi sisäisen kauneuden etsimiseen. Sen kauniin joka meidän jokaisen sisältä löytyy.Lisäksi kauneuden luominen puutarhassa ,sisustaminen ja käsityöt ovat minulle tärkeitä oli se sivellin sitten kuokka,neulepuikot tai virkkuukoukku.

Henkisyys  on noussut tärkeäksi arvoksi terveyden menettämisen kautta .Olen saanut syvyyttä ja perspektiiviä elämän arvaamattomuudesta. Olen oppinut hyväksymään vastustamatta kaikki eteeni tuleva niin kuin se olisi ollut oma suunnitelmani. Vastustamattomuutta, helppoutta, ponnistelemattomuutta ja luottamusta haluan opettaa kaikille joilta sitä puuttuu.

Rakkaus, tärkeä arvoni korostui tultuani aikoinaan kiireelle allergiseksi. Kun arvot ja ajankäyttö ovat ristiriidassa ihmisestä tulee stressaantunut. Perhe ja ystävät ovat asioita jotka ovat minulle kaikkein tärkeimpiä ja koen että nyt minulla on aikaa niille molemmille

Kun keho, mieli ja sydän ovat tasapainossa, saamme matkata onnellisten tähtien alla. Toivoisinkin voivani jatkaa matkaani yhdessä kanssasi. Yhdessä se on paljon hauskempaa!

 

paivi_03

MB – elämäntaidon valmentaja ja master coach
MB – onnellisen elämän valmentaja
Enneagrammi-kouluttaja
NLP-valmentaja
BC-värikonsultti