Jooga

 

MAIJAN JOOGA

Maijan ajatuksia joogasta

Minulle jooga on matka mieleen kehon kautta. Keho heijastelee mielen tilaa: on tarvetta voimalle, lukkojen avaamiselle, leikille, juurtumiselle, energian virtaamiselle, rentoutumiselle, pysähtymiselle ja olemiselle.

Harjoituksissa yhdistyy yin (feminiinisyys, rauhallisuus, kylmyys, syvät venytykset) ja yang (maskuliinisuus, lämpö, dynaaminen harjoitus, flow eli virtaava liike).

Joogassa hengitys ohjaa liikkeitä. Musiikki on usein mukana ja auttaa keskittymään harjoitukseen. Jokainen harjoitus on erilainen ja muodostuu asiakkaiden näköiseksi, joten mukana ei tarvitse olla joka kerran ja aloittaa voi milloin tahansa.

Joogatunnille voi tulla juuri sellaisena, kuin on juuri tällä hetkellä. Joogan tarkoituksena on avata juuri Sinun kehoa, ei tarvitse venytellä tai taipua voidakseen osallistua.

Harjoituksen avulla opitaan tuntemaan omat voimavarat ja kipukohdat, joskus pelotkin. Harjoitus opettaa kohtaamaan aitoa itseä ja nauttimaan tästä hetkestä. Fyysisellä puolella jooga parantaa liikkuvuutta, voimaa ja tasapainoakin: kun keho voi hyvin, on helpompi keskittyä henkisiin asioihin.

 10€/ krt

 

jooga1
Varaukset   tekstiviestillä p. 040-7282787
kerrallaan mahtuu  max 12 joogaajaa